Az aranyhalaim miért nem jönnek fel enni a kerti tóban?
Figyelt kérdés
Van 4 aranyhalam és tegnap netettem őket a nagy kertitavunkba. Olyan jól érezték Magukat hogy körbeúszták majd le a víz aljára (kb 1 méter) és azóta nagyon nem is láttam őket.. úgy lent vannak. Észre sem vették hogy a kaját bele tettem nekik. Mit csináljak hogy észre vegyék és fel jöjjenek enni? Amugy ugyan annyit kell nekik adni mint amikor az akváriumba voltak? Ja van még egy kérdésem. Tó készítéskor a tóba belement egy kis föld és elég koszosnak tűnik kicsit sötétebb és nem lehet el látni csak az első fokig. Ez jó így? Mit csináljak?2015. ápr. 26. 11:28
1/2 A kérdező kommentje:
Ez még le maradt. Szerintetek vegyek még 1-2 aranyhalat melléjük? Elég üresnek tűnik.
2015. ápr. 26. 11:31
2/2 dirtboy válasza:
majd idővel felfognak jönni,főleg ha észre veszik hogy fent van a kaja.
tó méretétől függően rakhatsz még bele aranyhalat,arany compót vagy ha elég nagy a tó akkor koit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!