Honnan jönnek ezek az élőlények az aksimba?
Tegnap vettem néhány garnélát, és ma egy kb 1 mm nagyságú, átlátszó, garnélára emlékeztető úszású izét láttam az aksimban!!! Ikrás garnélát kaptam volna?
(Ma felesben esővízzel csináltam a vízcserét, de forralva, szűrve tettem csak az aksiba, nem hiszem, hogy innen jönne.)
Ezen kívül az aksim falán egy petecsomó van. Csak 1 csigám van, de a csiga ugye nem tudja tárolni a spermát? Ebben a petecsomóban fehér valamiket látok, vagy 20 db-t. Mi lehet? (Minden növény 2 másodperces hipófürdő után került be, hal még nincs, a garnikat is a velük érkezett víz nélkül raktam a helyükre. Az aljzatom sósavaztam, kavicsokat kifőztem.) Honnan ezek a lények??
A petecsomó a csigáé.
A garnéla lehetett petés, előfordul.
#1 Hallod, egy pillanatra majdnem elhittem, de most látom, hogy ezt a poént nem most követted el először.
#3 Jut eszembe, a "nyeregnek" a garni feje mögött, a bőre (jó, nincs neki, de nem ugrik be jobb kifejezés) alatt kell lennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!