Létezik olyan növény amit a szumátrai orrmányos márna ne enne meg?
Figyelt kérdés
Amit eddig próbáltam reggelre eltünt :(2015. ápr. 17. 17:42
11/14 anonim válasza:
"Remélem! Kipróbálom amit te mondtál."
Volt azért nálam is gond még 2012-ben, akkor kezdtem tartani a fajt, szerencsére gyorsan kitapasztaltam őket, az nem tetszik egyedül, hatalmasra nőnek, elefántok a porcelán boltban.
Tervezek most is egy növényes halas akvát, abba is megy 10db, abszolút nem tartok attól, hogy eszik a növényeket.
12/14 A kérdező kommentje:
Nekem 4 halam van,de ezek esznek amit látnak
2015. ápr. 17. 19:38
13/14 anonim válasza:
Akváriumi mércével hatalmas halakra számíts, nálam a legnagyobb, (valószínű nőstény), olyan vastag mint egy virsli, és majdnem olyan hosszú is.
A gyomruk feneketlen, sokan az ecset alga miatt veszik, utána döbbennek rá, hogy megeszik mindent.
Bőségesen etetni kell, akkor nincs gond, persze megfelelő szűrés, és akvárium méret is kell, 150 liter alatt én nem ajánlanám senkinek.
14/14 A kérdező kommentje:
160literben vannak,de olyan szépek. :3
2015. ápr. 17. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!