Mitől pusztulhatott el az egyik szumátrai díszmárnám?
Köszönöm a gyors választ, ebből is tanultam: hiába keseredek el, attól még bizonyos gyakorlati feladataim vannak még ilyenkor (még ha nem is kellemesek), a többiek érdekében.
Leírni tudom, hogy mi volt rajta látható: rendesen telekajálta magát, de nem különbül, mint általában, szimplán nagy volt a hasa... Az ötödik percre elsápadt, mint éjjel amikor alszanak, de az elején semmi ilyesmi nem volt. A legutolsó fázisban mintha kissé kidülledtek volna a szemei, de lehet csak én láttam hozzá...
Ugyanilyen adagokat kapnak egy éve, a fehér szúnyog volt az alap kaja, mellé ment mindig más-más: vörös plankton, rákikra, néha vörös szúnyog, ritkán sera vipan. Ezt kb. 4-5 perc alatt eltakarítják (van még 10 dánió is). Időnként van koplaló napjuk, ilyen volt a tegnap is.
Milyen tünetei vannak a bélgyulladásnak? Hátha kiszúrom a többin még időben... Amúgy láttam már szumit hányni, még az elején, amikor nem tudtam, hogy mennyit esznek meg, egyszer volt hogy túl sokat ettek és könnyítettek magukon páran. De nem volt folytatása a dolognak szerencsére.
Köszönöm szépen a választ!
A fagyasztott kaját teaszűrőn vízsugáron át felolvasztom, viszont az lehet, hogy egy nagyobb darab vipachips-t nyelt be és megfulladt, én is ilyesmire tudok csak gondolni. Jobban figyelek ezentúl erre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!