Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen algairtót ajánlotok?

Milyen algairtót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, meg kell szüntetni az algásodás okait, de most kérlek, ez nagyon fontos lenne. ALGAIRTOOOOOOO KELLL Milyet?

2015. ápr. 5. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan nincs aminek ne lenne negatív hatása, az alga olyan vegyületeket köt ami mérgezné a halaidat, ha bomlásra ítéled az algát akkor az terheli a vizet, több algád lesz mint előtte.

Szerencse kell hozzá, nem mindegy a víztömeg sem, de úgy általánosságban az algairtó nem algát irt hanem halakat, és kialakult biológiát.

Algairtó= megfelelő világítás, növényzet, esetleg szénforrás.

Halbarát algairtó nincs, ezt írják is a flakonon "Minden élő vízi szervezetre veszélyes"

2015. ápr. 5. 20:29
 2/5 anonim ***** válasza:

* Algairtó= megfelelő világítás, növényzet, esetleg szénforrás.

Plusz növénytáp.

2015. ápr. 5. 20:30
 3/5 Pusisz ***** válasza:

Ha Te írtad ki ismét, újrafogalmazva a http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__6.. a kérdésed, akkor nem figyelsz a válaszokra, csak egy ajánlás kell, hogy miután felborítottad az így is sérült egyensúlyt az aksiban, legyen kit hibáztatni.

Hidd el, nem a vegyszerekben van a megoldás. Próbáld belőni a vízminőséget és az alga távozik. Friss akváriumban, amikor a szűrőbacik csak kis számban vannak, a növények sem aklimatizálódtak, előfordulnak algák, ha beáll a vized, kitisztul az aksi. Türelem...

2015. ápr. 6. 18:28
 4/5 Pusisz ***** válasza:
Ha mindenképpen a vegyszer mellett döntesz, menj be egy boltba, és adnak olyat ami qrva jó lesz... szinte mindegy melyiket, mert CSAK TÜNETI KEZELÉS! Sok sikert.
2015. ápr. 6. 18:31
 5/5 A kérdező kommentje:
nem én írtam azt a kérdést LOL
2015. ápr. 7. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!