Van egy 60 literes akváriumom. Ebbe szeretnék valami ellenálló fajta halacskákat. Milyen halakat ajánlotok? /de ne guppi és platti legyen/
Mi a baj a guppival? Van belőle rengeteg féle, aminek lírás farka van azok nem is igen hasonlítanak a "sima" guppira, szerintem az egyik legszebb hal.
Törpe pettyes kalászhal, törpe páncélosharcsa, törpe szívóharcsa, zebra szívóharcsa
Nekem olyan szép úszójú guppijaim vannak, többféle, több éve, mint ami a képeken van. 2 úszóhólyag gyulladástól eltekintve soha semmilyen betegség nem volt. Úgy fél éve 5 db Moscow guppit vettem, na azokon látszott már a karanténban, hogy nincs minden rendben velük, 2 maradt meg, de azok jól vannak. Viszont akármi is volt a bajuk, nem fertőzték meg az "alapcsapatokat" - igaz, hogy ugye karanténoztam, de ott csak az egyiket tudtam kiszűrni.
Szóval ha amúgy tetszenek, csak az ne tartson vissza, hogy tartasz a betegségeiktől, mert nagyon is stramm kis jószágok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!