Milyen így az akváriumom? (tettem be plusz fákat)
Jobb lett így, de dobj fel egy videót róla. :D
Remélem felvetted, ahogy belevarázsoltad. ;P
Köszönöm a kommenteket :)
Ment a zöld kéz mindenkinek.
Nem volt időm felvenni, délig fóliasátorba voltam, után kaja, alvás, 3-kor estem neki, volt 7-8 darab kisebb fa, összecsavaroztam, pillanatragasztó, moha, kicsit pakolásztam, tisztult a víz akkor fotó.
Este héttől meg irány a munkahely, reggel 7-ig.
Amit még szeretnék, van az a kicsi növény, ha minden igaz anubias, az emersbe szépen megindult, az akváriumba is sokat fejlődött de emersbe rengeteget, már hozott csomó kicsi hajtást.
Emersbe másként néz ki, ilyen: [link]
Ha lesz több akkor végig akarom ültetni a fás rész előtti részt, 2 db volt, most van 7 db, remélem vissza szokik viz alá gond nélkül.
Köszönöm a kommenteket.
"Az előtér kicsit egyhangú nekem."
Akarok rajta változtatni, nálam minden lassabb folyamat, régebben volt co2 akkor pár hét alatt kineveltem egy előrehaladott növényzetet, 13-ba volt egy High-Tech a lányom révén, ő nem tudta csinálni, sok meló volt vele, nekem sem kellett, így eladtuk növényestől, kompletten.
Nagyon nehéz berendezni, csak ilyen mély: [link]
hosszú és magas.
7 akvárium van +emers kert, 2 akváriumra fektetek most nagyobb hangsúlyt, ez a 75 literes az egyik.
3 hónapja így indult, az összes növény ebből van, kivétel a kis anubias, abból 1 hét múlva kb lesz sok. [link]
a jávai az egy kicsi pamacs a kövek között.
Meló előtti fotó: [link]
Még jó pár növény most kezd hajtani, a szűrők előtt is van crypto, nemrég lett szétszedve az egyik négybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!