Vettem egy akváriumot, sejtelmem sincs hogyan kellene ossszerakni? Tudnátok segíteni? (sera biotop 130- kepekkel)
Használtan vettem lehet hiányzik belőle egy két dolog, ezért fel is raktam eladásra:
Van egy hátsó szűrőkamra, abban lehet betenni a szűrőanyagokat, az esőztető cső végére kell rádugni, a kamrában a szivattyút, ezzel kész is, feltöltöd vízzel, bedugod és működik.
közbe megtaláltam azt a fekete eszközt,és itt nem szivattyúnak tűnik.
A szivattyút benéztem, most megnéztem a képet, az valami UV lehet, sterilizáló, a szivattyút ezek szerint nem kaptad meg .
4 kamra van, példa ahova elsőnek bemegy a víz oda teszed a fűtőt, a másodikba durvább előszűrő anyagot, a harmadik szivacs, az utolsóba megy a vízpumpa.
Azt, hogy mekkora pumpát vegyél nem könnyű kitalálni, mindenféleképp állíthatót vegyél, ha tömődik a szivacs akkor kiszívhatja a pumpa az utolsó kamrából a vizet, megemelkedik a víz szint, és úszik a lakás az utolsó rekeszben levő víz erejéig, pontosabban addig amilyen mélyen van a szivattyú.
Figyelni kell ezekre a szerkezetekre, nem olyan mint egy külső szűrő, hogy kényszerítve szívja át a vizet, ha tömődik a szűrőanyag csökken az áramlás.
Persze teheted úgy is, hogy az utolsó fakkba lesz a pumpa, fűtő, 3 rekeszt meg megtöltesz szűrőanyaggal.
Nem hiszem, hogy látott valaki ilyet élőbe, elég ritka cucc, jobban szeretik a lapos akváriumokat külső szűrővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!