Juwel rio 180 Akváriumot néztem ki magamnak, de kezdő vagyok még és bizonytalan, hogy amit kitaláltam jó lesz-e. Elegendő lesz-e a gyári fény. Kb. 0,5w/l stb?
Figyelt kérdés
Halas-növényes akváriumot szeretnék vegyesben.
Juwel 180 (100*40*50)
Pluszban:
tetra 800 plus külső szűrő
2015. febr. 22. 17:40
1/7 anonim válasza:
Igen, ez éppen optimálisnak mondható.
2/7 A kérdező kommentje:
Van esetleg juwel rio 180 tapasztalatod, vagy bárkinrk, hogx a gyakorlatban hogy működik egy ilyen szett, és tényleg elegendő-e közepes igényű növények mellett a gyári világítás?
2015. febr. 22. 20:26
3/7 A kérdező kommentje:
a gyártó 45w-ot ír fénycsövenként, ami fura, mert ebben a méretben máshol csak 39w-osat látok. :-/
2015. febr. 22. 20:27
4/7 kari84 válasza:
Rio 180-asom van. 45 W-osak a csövek. (T5 90 cm)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Mennyire vált be Neked? Érdemes volt ilyen szettet venni? Elegendő a fény?
2015. febr. 23. 19:34
6/7 kari84 válasza:
A fény relatív, attól függ mit szeretnél bele. Ahogy írtad halas-növényes lenne, arra jól megfelel alacsony-közepes fényigényű növényekkel. Ha inkább növényest szeretnél nagyobb fényigényű növényekkel akkor oda azért érdemes fejleszteni a fényt (is).
Nekem eddig bevált, egy Atman 3338 külső dolgozik még a belső mellett így szépen ketyeg, maga az akvárium is szép, bár mostani eszemmel inkább összeraknék egy aksit minthogy szettben vegyem meg.
7/7 anonim válasza:
Nekem Trigon 190 van 2 éve de a gyári szürő is tökéletes.
A világítás szerintem megfelelő.És nagyon jó minőségű a Juwel cucc.Én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!