Vettem egy akváriumot, sejtelmem sincs hogyan kellene ossszerakni? Tudnátok segíteni? (sera biotop 130- kepekkel)
Használtan vettem lehet hiányzik belőle egy két dolog, ezért fel is raktam eladásra:
a leírásban a 130 liter téves, ez kb 20-30 literes. Ezért is nanocube.
A linked helyesen és nem mobil nézetben: [link]
Az alkatrészek közül bizonyossággal csak a szűrőszivacsot ismerem fel. Ezt kell ráhúzni a szűrőre.
Gyárilag ezeket tartalmazná:
4 kamrás belső szűrőrendszere tartalmaz:
- fehérje lehabzót
- hálót
- 2 szűrőszivacsot a mechanikus szűréshez
- 1.000 ml sera siporax-ot a biológiai szűréshez, 270 m2-es szűrőfelülettel
- sera 100 W-os vízfűtőt
- sera keringető szivattyút
Az akváriumfedél tartalmaz:
- T5-ös méretű akváriumfénycsövet 2 x 24W (kék és nappali fénnyel)
- csapóajtós és tolóajtós mechanizmussal
- tápnyílást
- dupla hűtő ventilátort
Viszont nem hiszem hogy van piaca ennyi pénzért. Igaz hogy prémium minőség (újonnan 130000), de egy aquael nano pl. 20000ft és még az is lassan fogy a magyar piacon. Ennyiért nehéz lesz eladnod.
130 liter, csak az alakja miatt gondolja az első hogy kisebb. De látszik hogy akkora mint a bútorok.
Hm, 130 literes nanocube-ot még nem láttam, de lehet a képen az arányok zavartak meg.
A szűrést megoldani a legkönnyebb. Vagy külső, vagy belső szűrőt használj, ha ezt nem tudod összerakni. Az már igazán nem tétel árban ennek az árához képest.
Ha minden megvan, akkor itt az összerakási útmutató a szűrőhöz (4. oldal)
Itt a rendszer ezen kéne valahogy atvinni a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!