Milyen külső szűrőt javasoltok egy 72 literes akváriumba?
Sziasztok.
Egy olcsóbb darabot szeretnék, ami nem hangos, mert egy szobában alszok az akváriummal. Viszont olyan kellene, amivel lehet mellőzni a belső szűrőt, mert nem szeretem a kapitális Eheim PickUp konstrukciót. :)
Az akvárium és a fal között olyan 2,5cm hely van. Ezt ki tudom bővíteni olyan 5-6cm-re. :)
A világításom 0,42Wpl. Tápozás: naponta 1ml profito, valamint heti 2ml GA Macro. Kicsit algásodok, szóval ezt az utóbbit elhagyom a következő vízcserével.
nekem ilyen van, jó pár éve működik és semmi hangja nincs
Tetra ex 600-as,de az 15 cm(lemértem).
6 cm-es helyre nemhiszem,hogy akármi be is férne.
Én most szembemegyek a többséggel.
Nekem úgy tűnik, nem kezdő vagy, hanem inkább haladó, így merem azt mondani, hogy megy az külső nélkül is, a növényeid(ha van sok) felveszik az esetleges ammóniát.
Én minden akváriumomban(4db) csak vízforgatást használok méréshatáron aluli ammóniát eredményezve.
Köszönöm a válaszokat.
A tetratecet néztem én is. Valami muszáj bele, mert most garnéláim is vannak. Szép számmal pusztultak az utóbbi időben. A világítás 11W-al több szokott lenni, csak most nincs benne a kompakt, mert kiégett. Van benne zöld és barna alga is. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!