Milyen szűrőt (belső, külső, akasztós) javasoltok egy 30x30x30-as 27literes nano akváriumhoz?
Külső ekkora akváriumba felesleges (szerintem). Az ideális az akasztós lehet, mert az nem foglal helyet az akváriumban, és szebb is, hogy nincs benne. Igaz, csobog, szóval hangosabb.
Olyan 3-350 l/h-s jó lenne bele, minél nagyobb szivaccsal.
Nekem a 30x30x35-ösben Aquacorner van. Tökéletes bele, neked is bátran javaslom. Substrat Pro-val együtt kapod:
Ha olcsóbb megoldás kell, akkor elég egy gyengébb powerhead is, rajta egy szivaccsal. Esztétikailag ront, de jó.
anyum bettás 35 literesét egy 450 l/h-s akasztós szűri (amit boltban 4.800 forintért vettem). nem csinál nagy flow-t egyáltalán mert csak lecsobog a víz és nem kinyomja magából.
neked is egy akasztós lenne a legjobb, a teljesítménye nagyjából mindegy mert mindegyik ugyanazon a becsobogós elven alapul és nem nyomják a vizet :)
TetraTec in 400.Ezt ajánlanám,200-400 l/h kb amit nyom.
7 W-ot fogyaszt,de én a külső szűrőket jobban szeretem.
Sokkal többet szűrnek és nem veszik el a helyet a halaktól,meg a növényektől.De mint minden,ez is pénzfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!