Miért csinál az aranyhalam az akvárium aljába mélyedést?
Figyelt kérdés
ma vettem észre hogy az aranyhalam az akváriumba az egyik műnövényem melle mélyedést csinált. Ez mért lehet?2010. jan. 31. 19:32
1/9 anonim válasza:
Lakberendezőnek állt XD
Néha csinálnak ilyet a halak, lehet unatkozik? Vagy szökni próbál? XD Bocsi. Szóval hány literes az az akvárium? Gömb vagy kocka? egyedül van benne? Milyen az aljzat kavics, vagy kvarchomok?
2/9 anonim válasza:
Sztem kaját keres az akvárium alján és elfelejti visszaásni a medert amit kiásott.:D
3/9 A kérdező kommentje:
31 L-es kocka akvárium nem egyedül van van társa is
Kaját meg folyton kapnak
2010. febr. 1. 07:46
5/9 anonim válasza:
fiú vagy lány?mert ha van fiú meg lány akkor ikrázni fog!
6/9 A kérdező kommentje:
nemüket nem tudom :(
2010. febr. 1. 14:30
7/9 A kérdező kommentje:
de az a baj hogy még kb másfél évesek és úgy tudom hogy 3évesen ivarérteke felváltva úszkálnak be oda!!
2010. febr. 1. 14:33
8/9 anonim válasza:
Ne aggódj nálad nem áll fent a szaporodás veszélye.Minimum 100literes akvárium kell neki.Kaját meg nem kell folyton kapnia elég napi 1szer.Amugy a gödröt valóban azért áss a mert kaját keres,azért is forgatja a szájában meg a talajt.
9/9 A kérdező kommentje:
olvastam olyat hogy egy 25-ösbe szaporodtak
2010. febr. 1. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!