11 literes akvárium csak növény tartásra való?
Figyelt kérdés
Van esetleg olyan apró halacska amiből 2-3 db eléldegél benne?2011. nov. 11. 15:54
1/10 anonim válasza:
Nem igazán. A kis halak általában nagyon félénkek és éppen ezért nagyobb rajban kell őket tartani, hogy jól érezzék magukat.
Rakhatsz be esetleg garnélákat.
2/10 anonim válasza:
30 liter alatt tiltja a törvény gerinces állat tartását ezért inkább vegyél egy nagyobbat (nagyon kevés pénz)
ebbe már tehetsz pár guppit vagy egy darab hím bettát
11 liter meg jó karanténnak vagy ha guppik mellett döntesz akkor az ivadékoknak
3/10 anonim válasza:
Szerintem még garnéláknak is kicsi...esetleg csigákat. Halakat biztos nem.
5/10 Platypus válasza:
Vagy sós vízzel töltöd meg, és Artemiát nevelhetsz benne. Tök jól lehet tengeri kagylókkal dekorálni.
6/10 anonim válasza:
öm egyszer egy boltbon látam 1 liternél is kiseb aksiba 1 halacska uszkált ami jól volt elfért és jol is nézet ki de volt olyan is hogy 3 literesbe 4 hal volt
7/10 anonim válasza:
1 literbe még növényt is rossz tartani, persze ha 3 naponta cseréled a vizet benne, akkor jó, de ha egyszer elfelejted, megrothad és elalgásodik benne minden és buktad a növényedet.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Pince takarításnál akadtunk rá, a kisfiam nagyon belelkesült hogy vegyünk bele halakat, de gondoltam én, hogy ez igen kicsi.
Ugy gondolnám, hogy 10 guppit vennék neki mekkora akváriumot ajánlanátok?
2011. nov. 14. 10:56
9/10 anonim válasza:
10 db-nak nem ártana 50 liter, de ha veszel egy 30 literest, abba mehetne 5 db, két hím, három nőstény arányban. Vagy csak hímek, mert hamar tele lesz az aksi :))
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Kezdetnek akkor elég lesz az 5 hal 30 literen:-).
2011. nov. 15. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!