Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Darakor Malachitzöld?

Kreisz Péter kérdése:

Darakor Malachitzöld?

Figyelt kérdés
A lehetséges darakóros tünetek enyhítésére Malachitzöldet vásároltam. Az eladó is ezt ajánlotta. Mi a helyes adagolása a készítménynek? Ha jól tudom első nap 1 fiola második illetve harmadik nap fél - fél. Jól néztem?

2014. dec. 3. 16:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Tudom van Parakill nevű készítmény is. Aksi 100L halak 8Platti 8 Zebradánió 1 Páncélosharcsa(Foltos). Hátul dús növényzet elöl ritkább. Víz hőmérséklet 23 emeltem nemrégiben + 3fokkal. Tudom viszonylag kevés ekkora aksira ennyi hal de meglehet érteni ha nem vagyok itthon heteket nincs időm új állományt vásárolni. Reméljük ha kezelés megtörtént jól lesznek.
2014. dec. 3. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
6%
A szűrőket ki kell kapcsolni !
2014. dec. 3. 17:13
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Inkább parakill, vedd külön a halakat, emelj hőfokot, és egy teáskanál só 10 liter vízhez.

Az akváriumba ne használd, nagy kárt tud tenni a gyógyszer a biológiai szűrésben.

A szűrő leállítása nem használ.

Az adagolás rajta van a flakonon, 1ml (25 csepp) 5 liter vízhez van, parakill esetében.

Parakill sokaknak segített itt darakórnál.

2014. dec. 3. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
18%

Sokan voltak már akik a fő akváriumba kezelték a halakat, ha számot kell mondani 10 kérdezőből 6 esetében elpusztultak a halak ammónia mérgezésben.

Gyakorlatilag reseteled a biológiát.

2014. dec. 3. 18:07
 5/5 A kérdező kommentje:
2 Plattit leszámítva mindenki túlélte a segítségeket kiemelten köszönöm.
2014. dec. 24. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!