Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tetra EX 1200 Plus szerintetek...

Tetra EX 1200 Plus szerintetek ez elég bele?

Figyelt kérdés

Tehát 150x50x50, vagy 150x50x40-es akváriumra gondoltam.

Nano halakkal 5-6 faj 10-12-s csoporttal.

Bejönnek ezek a holland stílusú aksik viszont nem akarom annyira megtömni növénnyel mondjuk azt a növény mennyiséget felezzük vagy akár 5/2-e is talán elég lenne.

Egy red moor-al vagy szőlőtőkével, ha találok.

(egyébként a red moor-ról vélemény? nagyon színez?)

Esetleg egy belsőszűrőt dobhatok bele (bár ezt nem nagyon szeretném számomra nem igazán esztétikus) :)

hűha, durván ennyi egyenlőre :D

Köszi a válaszokat előre is.

2014. nov. 19. 21:36
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és a CO2-el itt mi a helyzet, durván mennyi növény után kell venni co2 rendszert? (nézegettem és 60 ezer egy 200l-es szett :s )
2014. nov. 19. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem elég
2014. nov. 19. 21:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 112 literben van red moor fa, semennyire sem színezte a vizet. Mondjuk egy jó nagy fazékban főztem egy ideig a biztonság kedvéért, lehet, hogy amiatt nem színezett.
2014. nov. 20. 00:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nagyon jó döntés volt részemről a red moor, kötöttem rá mohát, meg egy anubiast, imádom!
2014. nov. 20. 00:45
 5/8 anonim ***** válasza:
A biológia szűrésre elég lehet a tetra, de egy belső fog még kelleni mellé.
2014. nov. 20. 09:57
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen én is akarok rákötözni valami növényt esetleg mohát, + szerintem nagyon jól néz ki az akváriumban. :)

A tetra mellé milyen belső szűrőt rakjak?

2014. nov. 20. 16:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha nem szeretnél belső szűrőt a medencébe akkor érdemes beruházni egy áramlásgenerátorra, olcsóbb is, halkabb is, sokkal kevesebbet fogyaszt, csak ajánlani tudom. Nekem aquael reef 2600 van.

Ha belső szűrő mellett döntesz akkor pedig olyan 1000-2000l/h-s szűrők között keresgélj.

Még ha megengedsz 1 tanácsot akkor szerintem inkább 2-3 nanoból tartsál több egyedet.

2014. nov. 20. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:

hát igen gondolkoztam a halakon, kicsit nyüzsis lenne az 50-60 hal :D

Olyan nano halakat tudtok ajánlani amik rajban mozognak?

pl az endler guppival mi a helyzet nem rossz kis halak, könnyen beszerezhetőek, viszont már sikerült meg ismerkednem a guppikkal szaporodnak mint a nyulak... -.- tehát arra gondoltam hogy hímekből rakok csak bele (de még ez se biztos lehet helyettük valami kalászhalat teszek az aksiba)

Az egyetlen problémám hogy nem tudom mit várjak a nano halaktól, 2 fajta akváriumban gondolkodom vagy egy ilyen Amano sziklás kevés növvénnyel neonhalakkal vagy a már leírt hollandhoz hasonlóban.

Ezért kellenének azok a fajta nanok amik nagy rajban együtt maradnak hogy egy sziklás aksi is szép látványt nyújtson. A növényesnél viszont nem hiszem hogy kifejezetten a nanokra koncentrálok majd, lehet hejettük gurámit vagy más halakat telepítek. (még olvasgatok 1000-rel) :)

Esetleg Budapest környékén tudtok olyan helyet ajánlani ahol szépen berendezett változatos (halakból) aksik vannak? Állat kereskedés is jó, egyenlőre még sehol nem láttam ilyen helyet.

2014. nov. 20. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!