Tetra EX 1200 Plus szerintetek ez elég bele?
Tehát 150x50x50, vagy 150x50x40-es akváriumra gondoltam.
Nano halakkal 5-6 faj 10-12-s csoporttal.
Bejönnek ezek a holland stílusú aksik viszont nem akarom annyira megtömni növénnyel mondjuk azt a növény mennyiséget felezzük vagy akár 5/2-e is talán elég lenne.
Egy red moor-al vagy szőlőtőkével, ha találok.
(egyébként a red moor-ról vélemény? nagyon színez?)
Esetleg egy belsőszűrőt dobhatok bele (bár ezt nem nagyon szeretném számomra nem igazán esztétikus) :)
hűha, durván ennyi egyenlőre :D
Köszi a válaszokat előre is.
Igen én is akarok rákötözni valami növényt esetleg mohát, + szerintem nagyon jól néz ki az akváriumban. :)
A tetra mellé milyen belső szűrőt rakjak?
Szia!
Ha nem szeretnél belső szűrőt a medencébe akkor érdemes beruházni egy áramlásgenerátorra, olcsóbb is, halkabb is, sokkal kevesebbet fogyaszt, csak ajánlani tudom. Nekem aquael reef 2600 van.
Ha belső szűrő mellett döntesz akkor pedig olyan 1000-2000l/h-s szűrők között keresgélj.
Még ha megengedsz 1 tanácsot akkor szerintem inkább 2-3 nanoból tartsál több egyedet.
hát igen gondolkoztam a halakon, kicsit nyüzsis lenne az 50-60 hal :D
Olyan nano halakat tudtok ajánlani amik rajban mozognak?
pl az endler guppival mi a helyzet nem rossz kis halak, könnyen beszerezhetőek, viszont már sikerült meg ismerkednem a guppikkal szaporodnak mint a nyulak... -.- tehát arra gondoltam hogy hímekből rakok csak bele (de még ez se biztos lehet helyettük valami kalászhalat teszek az aksiba)
Az egyetlen problémám hogy nem tudom mit várjak a nano halaktól, 2 fajta akváriumban gondolkodom vagy egy ilyen Amano sziklás kevés növvénnyel neonhalakkal vagy a már leírt hollandhoz hasonlóban.
Ezért kellenének azok a fajta nanok amik nagy rajban együtt maradnak hogy egy sziklás aksi is szép látványt nyújtson. A növényesnél viszont nem hiszem hogy kifejezetten a nanokra koncentrálok majd, lehet hejettük gurámit vagy más halakat telepítek. (még olvasgatok 1000-rel) :)
Esetleg Budapest környékén tudtok olyan helyet ajánlani ahol szépen berendezett változatos (halakból) aksik vannak? Állat kereskedés is jó, egyenlőre még sehol nem láttam ilyen helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!