Kezdő akváriumtulaj vagyok! Miért pipálnak vízcsere után a guppik?
Látom a többiek már "kézbe vettek", így ezeket a dolgokat nem ismételném.
Viszont lenne pár észrevételem:
Légy szíves ne írj minden mondatod után felkiáltó jelet. Zavaró.
Gratulálok, mert kezdőhöz képest sikerült természetesen berendezni az akváriumot színes aljzat, hajóroncs, búvár, műnövény nélkül).
A jelenlegi, képen látható száraz tápok helyett inkább a Tetra, Sera tápokat ajánlom. Jóval drágábbak, de minőségben is magasan verik ezeket.
Kicsit feljebb is engedheted a vizet, a buborékoltatást pedig ahogy írták, le is kapcsolhatod, fodrozza a vízfelszínt, az elég.
Nem vettem észre a felkiálltó jeleket,jogos,bocsi! Habitusomból fakad😃de helyesírás szempontjából sem helyes!
Szívem szerint még több növényt tennék bele,de csak csupa szép,természetes dolgot.
A fára mohát kötöztem,de csak kezdetlegesen,hova tudnám még elhelyezni,mert így szerintem annyira nem jó.
Kezdő vagyok a fórumozásban is,és már az elején akartam mondani,hogy az is szép akvárium,amit az elején feltöltött valaki,csak azt sem tudom,hogy lehet konkrét kommentre válaszolni. Majd belejövök!
Vettem fagyasztott kaját is:vizibolhát.Még azt sem tudom,hogy kell adagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!