Az aranyhalam miért csak a víz alján úszkál?
Van két aranyhalam és tegnap vettem őket és ma már csak a víz alján úszkálnak. Mi lehet az oka? Fázhatnak? Vagy cseréljek benne vizet?
Nem fekszenek a vìz alján, hanem elég szorgalmasan úszkálnak csak a víz tetejére nem nagyon akarnak feljönni...
Etetéskor sem nagyon jönnek fel inkább lent úszkálnak és meg várják míg az étlel le megy a víz aljára és csak utána esznek.
ja és angliában vettem az aranyhalakat és a boltba az volt az akváriumra írva hogy "red comet"
Ez is egy fajtája az aranyhalnak nem?
Nekem az aranyhalak ahogy kapják a kaját egyből feljönnek a víz tetejére enni.
De amikor lemezes aranyhaltápot kapták akkor néha megvárták amíg lemegy az aljára.
Vagy süllyedés közben elkapták és megették.
Nekem 160literesben van 5 db
Nekem is ez a lemezes aranyhal táp van és sűllyedés közben kapják be.
de viszont nincsen lámpa csak a szoka fénye.lehet hogy kevés lenne nekik és azt hiszik hogy éjjel van? Azért nem jöhetnek fel?
Vízmelegítőm az van.és énis bettát akartam venni de sajna itt angliában a mi városunkba nincs állatkereskedés csak a szomszéd városba. De sajna ott csak ilyen aranyhal félék és kis apró raj hal félék voltak...
De viszont az udvatunkba tervezünk tél után egy kis kerti tavat.addig ki bírják a halaim ebben az akváriumba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!