630 literes akváriumba szeretnék sügéreket tartani, mennyit lehet? Többi lent
ahogy olvasgattam róluk erre az összeállításra gondoltam nyasszai karcsúsügér (Pseudotropheus elongatus)
Fekete vadászsügér
vörös zebrasügér (Maylandia estherae)
aranysügér (Labidochromis caeruleus "Yellow")
Láttam, hogy 8-15 cm hosszúra nőnek meg, kb azonosak. 4 fajta már túl sok ekkora helyre? És hány db-ot érdemes venni belőlük? ha mindegyikből egy pár az úgy jó? A vörös zebrasügérnél gondoltam, hogy 2-3 nőstény a hím mellé, mert azt olvastam, hogyha nincs háremük a hímek agresszívvé válhatnak az egy nősténnyel és a többi hallal szemben is.
A malawi tavi sügérekhez nem sok közöm van,de az biztos , h párban nem nagyon lehet tartani őket pár eset kivételével. 1 hímre legalább 3-4 nőstény jusson, elongatusból akár 5-6 nőstény is.
Ezzel annyi a baj, h ivadék korukban nagyon nehéz megállapítani a nemüket. Ekkora akvárium normális szűréssel elbír akár 30-40db halat is, sok búvóhely kialakítása esetén több hím is megtűrheti egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!