Együtt lehet tartani ezeket a halakat egy 300 literes akváriumba? : Pseudotropheus saulosi, Pseudotropheus demasoni, Tropheus moorii ikola. A szürő nagyon jó elbírja a sügereket.
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 22:41
1/1 anonim válasza:
Épp most indul 600 literes tanganyikás/ tropheus ikolás akváriumom. Beszéltem több, 10-20 éve tropheussal foglalozó akvaristával és mindenki óva intett, h 500-600 literestől kisebbe próbálkozzak velük kezdőként. Ha nincs tapasztalatod a tropheus tartásba akkor szerintem ne erőltesd, olyan apró jeleket a tapasztalt szem észrevesz és közbelép amit egy kezdő már csak akkor vesz észre, ha megtörtént a baj. A malawi halakba nem vagyok otthon, de sztem ha a tropheust kiveszed működhet a dolog. Én is 300-400 literest tervezem, de aztán hagytam magam lebeszélni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!