Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van hal újraélesztés?

Van hal újraélesztés?

Figyelt kérdés
lehet hogy egy kicsit hülye kérdés,de érdekelne
2010. jan. 22. 17:57
 1/10 anonim válasza:
76%
:Djajj....na nem azért nevetek ez nem vicces. Am szerintem nincs
2010. jan. 22. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
őőőőő....nem.
2010. jan. 22. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
a hal lapos, szerintem nincs... nem is lapos hanem keskeny
2010. jan. 22. 18:03
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
nemtom, de ha levegőt fújsz bele, meghal, talán a kopoltyújába kell fújni a vizet :)
2010. jan. 22. 18:07
 5/10 anonim válasza:
100%
Dehogy van!!
2010. jan. 22. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert tiltja a vallásuk a természetbe való ilyetén történő bevatkozást.
2010. jan. 22. 18:22
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Dehogynem, van, persze-persze! Úgy, mint az embereknél: 20 pumpa a mellkasán bal kisujjal, aztán 3 mártogatás a vízben. Ha nem megy gégemetszést is lehet csinálni, csak a hátránya, hogy csak profi, tanfolyamot végzett ember végezheti mert túl könnyű lefejezni.
2010. jan. 22. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
De ha így sem menne,akkor megynalsz szépen 2 duracel elemet és a hal melkasának nyomod.Időnként metilénkék infúziót is le kell csepegtetni a sok víz veszteség miatt
2010. jan. 22. 21:04
 9/10 anonim válasza:
Hiába gúnyolódtok a kérdésen, szerintem igenis újraéleszthető a hal is. Néhány éve nyáron a kerti tavak pucolásakor a halakat egy műanyag tómederbe tettem, ami időközben megbillent és egy halacska kipottyant. Mire észrevettem már nem mozgott, de még nedves volt. Masszíroztam az oldalát, majd a tóba töltött friss kútvíz alá tartottam és néhány perc múlva el kezdett mocorogni. Kb két-három órán keresztül nagyon idétlenül úszott, féloldalasan, ide-oda, nem merült le a mélybe, majd köszönte szépen és odébbállt. Sokáig élt, mert még következő évben is láttam úszkálni.
2010. jan. 23. 15:50
 10/10 A kérdező kommentje:
kösz az uccsó válaszolónak,nagyon leleményes,egy hal életét mentette meg....A helyébe már a legtöbben eldobták volna...Kösz megint!!
2010. jan. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!