Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Hogyan lehet a bettákat...

Hogyan lehet a bettákat szaporítani?

Figyelt kérdés
Mekkora akvárium szükséges?Milyen vízhőmérséklet?stb..akinek már sikerült írjon!köszi szépen
2010. jan. 21. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
59%

Szia!

Itt le van írva: [link]

Ezt érdemes elolvasni ha még nem ismered.

2010. jan. 21. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy olyan 25-26 °C szerintem tökéletes.Az akvárium mérete igény és pénztől függ én 20-50l között ajánlom.Gondolom már utána néztél, hogy hogyan szaporodik ezért szerintem jobban jársz ha több kisebb akváriumot veszel.A hímeket befőttesüvegekbe vagy kis akváriumokba is rakhatod, nem igényelnek nagy helyet.A nőstények meg mehetnek egy akváriumba.De ha bőven van hely és nem sajnálod a pénzt, vagy nem akarsz annyi halat, akkor a hímek mehetnek 15-20 l-esekbe a nőstények pedig mennyiségtől függően 30-50l-eset ajánlok.Amúgy nem tenyésztem őket, viszont ismerősöm igen (tőle kaptam a bettáimat) és megnéztem, hogy tartja őket, de az igazság az, hogy nem nagy igényű halak.Ha megfigyelted a kisállat kereskedésekben is befőttes üvegekben tartják őket.Szóval hajrá, biztos összejön!;)
2010. jan. 21. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 21. 21:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!