Eltudom adni a bettákat? Bövebb lent->
Én is bettázok.
A 100Ft nagyon alacsony ár, az 1500 meg túlzás. Boltban 200-300Ft-ért veszik át.
Elhiszem, hogy az apuka szép, meg minden, de vedd számításba, hogy az úszók nem lesznek rögtön akkora nagyok, illetve mivel két totál más színű halat pároztattál, az utódok színe lehet, hogy semmi extra nem lesz.
Sokáig meg csak a nőstényeket tudod nevelgetni, mert a hímek előbb-utóbb különválasztandók, különben még 100Ft sem lesz belőlük.
Neten hirdetve, a kifejlett hímekért sem fognak többet adni, mint 700Ft.
Jajj, kicsit eltájoltad magad :)
Azzal kezdeném, hogy egy fekete bettáért nem sok az 5000 Ft, tenyéssz olyat, arra lesz vevő. A tieid viszont egyszerű, mezei betták, a boltokban 500-700 Ft körül mozog az áruk.
Örülj, ha néhány 200-ért megveszik tőled.
És ezzel nem akarlak lenézni, minden betta gyönyörű, csak sajnos nem kuriózum az, amit tartasz. Szerezz be fekete vagy fehér, barna, halfmoon változatokat, ha pénzt szeretnél keresni.
Szépek, szerintem az egyik leggyönyörűbb hal a betta. De tenyészteni egyáltalán nem nehéz, sem különleges körülmények, sem nagy hely nem kell hozzá. Ez a színváltozat gyakori. Ezért alacsony az áruk.
Ahogy mondtam, a különlegességekből nincs, vagy csak pár darab van az országban. Azokat a változatokat fenntartani sem egyszerű, kitenyészteni meg pláne. Azért van ekkora különbség az árakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!