Van olyan számitógépes program amivel az akvárium berendezését lehet modellezni?
Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 14:21
2/5 Pendulum92 válasza:
Ezt pontosan hogyan képzelted el?
Nem is gondoltam még ilyenre.
3/5 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy lehet e olyan program, mint például a lakberendezésnél. Itt remek terveket lehet késziteni butorok optimalis elhelyezése adott térben diszités stb.Itt a növényekkel gondoltam volna ugyanazt, hogy ne az akváriumba matatva kellene ezt csinálni. Tudom, hogy ezt lerajzolva is lehet de én abszolult nem tudok.
2014. szept. 29. 07:30
4/5 ildikolszo válasza:
Ez tok jo kerdes volt ! Engem is erdekelne !
5/5 anonim válasza:
Hát, Sera CD-jével mfelülnézetből lehetséges, de szerintem nem sokat látni, és felesleges.
De vannak 3D modellező programok, azzal lehetne, de nagyon nehéz halakat meg növényeket benne rajzolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!