Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A barátnőm nem hiszi el hogy...

A barátnőm nem hiszi el hogy kínozza a halait! Szerintetek igazam van?

Figyelt kérdés
13 literes akváriuma van 15 neonhallal és 2 naponta etet salak nicsen növény nincsen és 3 hetente az egész vizet lecseréli

2014. szept. 26. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezeket olvastasd el vele, mert amit művel a halakkal, az kritikán aluli:

[link]

[link]

2014. szept. 26. 18:46
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon is igazad van.30 literes akvárium alatt nem is lehet gerinces állatot tartani,a törvény is tiltja!!

Neonhalnak amúgy is minimum 80 l-es akvárium kell.Gondolom szürö sincs.Egész vizet amúgy sem lehet lecserélni!!!

Mutasd meg neki,csak nehogy szakítás legyen a vége.

Szerintem amúgy is talajjal és növényekkel együtt sokkal,de sokkal szebben néz ki.

2014. szept. 26. 18:47
 3/11 A kérdező kommentje:
én mondtam neki hogy vegyen egy 150 literes akvát
2014. szept. 26. 18:54
 4/11 Dioxyde ***** válasza:
Nekem is volt olyan bnőm aki papagáj sügért rakott egy max 30 lityós akváriumba mellette volt anci meg egy rák :D nem lehetett neki beszélni,hogy ez nem jó...
2014. szept. 26. 19:09
 5/11 anonim ***** válasza:
majd berohad és akkor megutálja a hobbit, kár hogy ehhez ezeknek az élőlényeknek a halálán vezet az út de hát ez van, nem fogják ott sokáig húzni, jön valami fincsi betegség a gyenge immunrendszerű halacskáira és bumm, mocsár :D , ajándékozd meg egy nagyobb akival, bár lehet azt is túltelepítené és nem gondozná megfelelően, mert igazából ekkora akiban is lehet halat tartani normális körülmények között, csak hülyeség, meg kicsi az úszótér de a barátnődnek az alapok sincsenek meg hogy mi az az akvarisztika, mert mi is? biosz, kémia :D
2014. szept. 26. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
ő csak gondol egyet vett 15 neon hazament,az akváriumába belerakta a friss csapvizet és mentek rögtön mentek bele a halai
2014. szept. 26. 19:54
 7/11 A kérdező kommentje:

nekem van itthon egy 70 literes üres akvám!

ha mevenném tőle akkor kb.2 hónapig kibírnák 15 en a 70 literes akvába???

de ha nem is lesz nagy ebbe az úszóterük akkoris legalább 70 liter nem 13

2014. szept. 26. 19:57
 8/11 Dioxyde ***** válasza:
Beszélgess el vele,hogy ez így nem jó aztán csak megérti :)
2014. szept. 26. 20:11
 9/11 A kérdező kommentje:
már megtetten de nem érti meg
2014. szept. 26. 20:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem érti meg.. szerintem előbb utóbb csak megsértődne,vagy összevesznétek.Én hagynám. Csak rájön majd mikor kipurcan az összes..(sajnos)?
2014. szept. 27. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!