Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Milyen gyakran kell egy 40-50...

Milyen gyakran kell egy 40-50 literes akváriumban cserélni a vizet, ha van vízszűrő?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Hetente 20%
2010. jan. 20. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
ha beáll ilyen "bioszféra" féle, tehát nem algásodik nagyon és a víz sem poshad, koszosodik akkor elég tényleg úgy hetente lemerni a tetejéről kicsit és csak friss vizet hozzátölteni.
2010. jan. 20. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Hetente 20%, ahogy az 1. írta.
2010. jan. 20. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
én havonta szoktam, bár az enyém nagyobb
2010. jan. 20. 20:11
 5/8 anonim ***** válasza:
heti 1/3
2010. jan. 20. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kb 50 literesem van,de nem cserélgetem a vizet sűrűn. Ha kialakul az egyensúly,nem algásodik,nem poshad, általában csak utántölteni kell a kipárolgás miatt. De ez attól is függ,hogy mennyi hal van benne,mennyi növény,menyire tud szellőzni,hány fokos a víz.
2010. jan. 20. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:
És a nitrátot és a cnitritet és egyéb felhalmozódó mérgeket meg egy fogért cserébe a fogtündér varázsolja ki belőle,nem?Ne hirdetsd az igét,ha hamis amit mondasz.
2010. jan. 20. 21:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi ez a fogtündér???

Na mindegy! Én igy csinálom és kész! Van,h egy fél évig hozzá se nyúlok,csak hetente töltök utána,meg a szűrőt tisztitom. Nem algás,nem zavaros és jól elvannak benne a halak,meg 2 karmosbéka.

2010. jan. 20. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!