Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sziámi harcoshalat mekkora...

Sziámi harcoshalat mekkora akváriumban tartsam és milyen halakat lehet mellé betenni?

Figyelt kérdés
2010. jan. 18. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:

az akvárium mérete attól is függ hogy hány halat akarsz , lehet mellé guppit, aranyhalat és asszem(már nem nagyon emlékszem, régen volt nekem is) plattit is. De az állatkereskedésben biztos választ kapsz :)

jó halazást

2010. jan. 18. 18:33
 2/10 A kérdező kommentje:

igazából csak egy sziámi harcoshalat akarok. Csak kíváncsi voltam mit lehet mellé venni.

És ha csak egy harcoshalat veszek akkor annak az egynek mekkora hely kell. Minimum mekkora? Mert saját spórolt pénzemből veszem és nem tudok nagyon nagyot venni de azt sem akarom hogy meghaljon azért mert kicsi az akvárium :)

2010. jan. 18. 18:36
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
Egy 15-17 literes szögletest elég tágas egynek, azt frankón be tudod rendezni! Árban kb. 100Ft-ot számolj literenként. 2000 ft-ból kijössz akvárium + halkaja.
2010. jan. 18. 18:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Minimum 50 literes akvárium.

Rakhatsz mellé algaevő halat, valamint neonhalakat is, utóbbiból minimum 8 darabot vegyél!

1 cm halra 1 liter víz jut, így számolj! A kifejlett méretet számold, ne a hal jelenlegi méretét!

2010. jan. 18. 18:49
 5/10 A kérdező kommentje:
de jó :) valaki azt írja 15-17 literes valaki meg azt hogy minimum 50 :D akkor most melyik??:)
2010. jan. 18. 19:06
 6/10 anonim ***** válasza:

Az 50 liter. Még a diszhal.info-n is ezt írják...

20000 forintért már komplett 54 literes akvárium szettet lehet kapni, melybe beletartozik maga az akvárium, a tető, világítás, és a technikai berendezések.

Jobban jársz, ha ebbe ruházol bele.

2010. jan. 18. 19:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Épp ezt akartam írni, 54literes szett és 10 vörösneont mellé,meg páncélosharcsát 3mat.
2010. jan. 18. 19:29
 8/10 A kérdező kommentje:
hát akkor még nagyon sok pénzt kell gyűjtenem :D
2010. jan. 18. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Inkább,mint most elherdálod az t a pénzt,aztán meg mégtöbbet kell gyüjtened:).érd el előre a zsebpénzt,vagy aszülinap,névnap,karácsony(de az még mesze van:D)
2010. jan. 18. 20:56
 10/10 anonim válasza:
Nekem volt egy bettám. Mellete volt 3guppi 3platti +algaevő. az akvárium 25 literes volt. Egy év után átraktam őket egy 50literesbe. És még ott is élt fél évet...aztán hasvízkóros lett, és elpusztult. De addig is békésen eléldegélt mind a 2 akváriumban. Úgyhogy nem kell feltétlenül rögtön 50 literessel indítani. Én is olvastam róla, de akkor is úgy, hogy csak akkor kell 50literes ha nőstényt is veszel mellé. azt meg nem ajánlom. vettem én is mellé, és a gyönyörű úszóit úgy leszaggatta a hímnek, hogy csak lestem. De aztán több búvóhelyet raktam az akváriumba, és már volt idő ahhoz hogy visszínőjön a hímnek. Nah de a témánál maradva, sztem nyugodtan vehetsz kisebb akváriumot.
2010. jan. 24. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!