Hogyan kezdjem le az akváriumomat?
Sziasztok!
Egy akváriumot szeretnék indítani.
Az akváriuot saját kezülek készítem: 100 cm hosszó 50 cm magyas és 50 cm széles.
Olvastam, hogy kb 1 hónap mire halakat tehetek bele, de a növényzet telepítés elég változó, egyesek azt írják, hogy 5 nap után lehet bele telepíteni növényeket, míg mások azt, hogy várjunk vele 3 hetet. Ez lenne az egyik kérdésem, hogy mire mennyi időt hadjak.
A másik kérdésem az lenne, hogy milyen vegyszereket tegyek a vízbe. Erről nem találtam fórumot.
A válaszokat előre köszönöm!
Én elfogadom amit mondassz, de, akkor miért volt nálam mindig az, hogy tiszta vízkőfolt lett az akvárium fala amíg nem kezdtem el pihentetett vízzel telepíteni? Lehet, hogy erre ilyen marha kemény a víz?
Azon mondjuk mindig csodálkoztam, hogy akárhány képet láttam akváriumokról egyik sem volt vízköves. Mások hogyan oldják ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!