120 literesbe tervezek egy Tetratec Ex1200 s külső szűrőt. Nem lesz túl nagy a teljesítménye ekkora akváriumhoz?
Figyelt kérdés
gyárilag 200-500 litert mondanak. De nekem megtetszett a nagy vödör méret. Köszönöm!2014. júl. 3. 12:59
2/6 vizipityu válasza:
A gyári ajánlás mindig túloz. Nekem 112 literben is ilyen van. Tökéletes lesz neked.
3/6 anonim válasza:
A "out" csappal tudod szabályozni, ha túl nagy az áramlás.
4/6 anonim válasza:
Nem lesz sok mert lehet szabályozni! Én a 200l akvámban is szabályzom tisztítás után rendesen mert nagyon bika az áramlása!
5/6 anonim válasza:
Szerintem jó lesz. Nálam az 500l-es akvárium alatt 2db üzemel.
6/6 anonim válasza:
Nekem nettó 60 literben van egy majdnem ugyanilyen teljesítményű szűrő (Eheim 2071)
Mondjuk nálam lily pipe van, az egy kicsit fog az áramláson, de egyáltalán nem sok. Neked is tökéletes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!