Sera nitrát teszt nullás eredménnyel?
Nem tartós fogyasztási cikk, én a serának írnék [link]
Nem szabad az ilyeneket hagyni, én kereskedelmit végeztem, tehát ilyen dolgokban nem szoktam engedni, volt egy igen drága ragasztó, nem ragasztott semmit, nem a boltnak írtam hanem az importőrnek, a vége egy karton ragasztó lett (hét számjegyű összeg)
Vagy bevásárló központ 1GB ram tablet 13000 huf a hirdetmény, persze elírás volt,(512) nem vagyoni kártérítés címén (mivel a gyereknek meg lett ígérve) 1GB ram tabletet kértem az összeg 13000 huf amit fizetnék érte, adtak egy galaxy tabot.
De példa a betörhetetlen biztosítók, egy jól megfogalmazott levél egy operátor bakija miatt, a képen az "utólagosan felmerült......" gyakorlatilag azt is kifizették volna ami nem sérült csak ne reklamáljak, nem mellékesen szép összeget kaptam, annyi a hátránya, hogy sűrűn felhívnak és cseszegetnek ajánlom vagy sem a biztosítót másnak.
A galériát törlöm a mai napon.
Ilyeneket nem szabad hagyni, nem az összeg a lényeg hanem az átverés, lehet a webshop olyat kap a serától, hogy nem teszi zsebre, a levélbe nem árt beleírni a kermit, fenyegető hangnem az soha nem használ, ha nyugodt higgadt a hangnem attól fenyegetőbb nincs, fizet mindenki.
Ha gondolod holnap 24 órában melózok, kell pár konkrétum, megírom, utána eldöntöd mizu.
Egy próbát megér.
Küldj nekem vízmintát, van JBL nitrát tesztem.
Ha érdekel, írj privit.
Amúgy annál nem lenne nagyobb fenyegetés, mint hogy írod nekik, hogy tervezel írni egy blogot a nitrát tesztekről, és pont a Sera tesztet is be akartad vennni, de sajnos nullát mért olyan esetben is, amikor tuti volt nitrát a vízben, míg a többi ugyanazt mérte.
Szerintem egyet pislognál kivizsgálnák az ügyet és kapnál kártérítést, csak hogy ne add ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!