Így milyen? (akvárium, képek)
Nincs benne co2, minimális a tápozás, egyszerű társas, 3 éve raktam össze, lassan két éve van benne manado.
Sajnos csak hetente, kéthetente, fél órám van rá, ennyi időből ennyi telik.
Ma alaposan megmetszettem, kicsit pakolásztam, így sikerült: (Jobb oldalt valisneria volt, azt kivettem belőle, nem tudtam kordában tartani)
Kiszedtem azt a "mű" hatású növényt, tényleg nem illet bele.
A többi növöget, az biztos ha ezek a halak kimennek 3-4 év múlva sügeres lesz, feladom a metszést, még két hét és nem fér el a növényzet, megint egy felmosó vödörrel ki kell venni.
Ha nem tápozok alga van, ha tápozok akkor nyakig benne kell leni, ha kiveszem nyárra a grolux csövet akkor csúnya egész nyáron, barnulnak a növények, passz, hogy mi a jó.
Örülj, hogy nem high-tech az akváriumod, ők kiszedik azt hetente, amit te 3 hetente :D
Amúgy nekem tetszik.
Köszi a dicséreteket:)
Á, high-tech nekem nem kell, egyszer talán, de az is kérdéses, van egy rakás hobbim az akván kívül. Hifi, autó, vagy a barkácsgépek, szerszámok, jobban érdekelnek, azokra is elmegy egy csomó idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!