előző, egy akváriumban mi a szexi? :DD
amúgy tényleg szép akvárium :) grat!
Pofás, jól néz ki.
A hosszú, hajlékony levelű az vallisneria nana?
Őszintén fogalmam sincs. Valamilyen valiznéria az biztos, de nem tudom milyen. Találomra vettem a növényeket addig amíg lettek olyanok amik megmaradnak a fényemnél.
Alapból összeírtam amiket akartam, de persze szinte egyik se volt a boltba úgyhogy maradt a találgatás. :D
Egyébként az akvárium másfél éve, már sokféleképpen nézett ki :) Régebben válaszolgattam is, csak beleuntam :D Ha valakit talán érdekelnek a régebbi állapotai az írjon és küldök képeket :)
Én is így vagyok vele, megveszem és utána kell kinyomozni mit is vettem, a boltban nincs infó a növények nevéről.
Már én is befejeztem a válaszolgatást, inkább sorozatozok helyette, 3 év elég volt.
Én szerintem mindegyik verziódhoz válaszoltam, a sárga sera talajos, és a manadoshoz is.
A # 8 válaszoló voltam
B.Joci
4 kérdéssel feljebb rákérdeztem az egyik akvámra, nincs nagy sikere, 2 válaszoló irt. (ihletet kaptam tőled)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!