Mitől döglenek meg folyamatosan az aranyhalaim?
egy kb 20 literes akváriumban vannak (Voltak ketten, mostmár csak egy) egy algaevő hallal együtt. Az üzletben azt mondta az eladó nő, aki ért a halakhoz, hogy semmi bajuk nem lesz hogy együtt vannak. Azóta a 3. halam pusztul el. Algaevő meg él vidáman.
Mi lehet a baj? nem gömb akváriumban van, van levegőztető, kapnak enni is természetesen.
És a betegségeket szerinted mi váltja ki? Véletlenül sem a helytelen tartási körülmények, áááá... Biztos a hold - jupiter együttállása vagy a szomszéd Rozni néni mentálisan ráolvasott átka.
Te komolyan mondom nem vagy ép elméjú, ha tényleg hiszel abban, amit leírsz.
én úgy tudtam hogy a fertőzéseket általában más is kiválthatja... gondolom te az agybajt se a szomszéd rozi nénitől kaptad el..
múlthéten vettem a 2 aranyhalat, gondolom hordoztak valami betegséget, ez nem lehet?
Fúj de undorító vita lett itt.
Merem állítani, hogy a kérdező lány, a "gyökér" meg fiú.
Ha kérdez , akkor valószínű többet szeretne tudni és zavarja, hogy elpusztul a hal.
Egyébként meg a természetes élőhelyén van a legjobb sorsa. Ha elpusztul , ha nem, olyan mintha a kutya kenelben lenne mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!