Nálatok is ilyen költséges az akvárium fentartása?
Nekem egy 20 l-s aksim van egy bettával (pontozzatok le), de mindig találok valamit, amin lehetne javítani. Pl: kiégett a fénycső, kéne új. Nem szép a növény, vegyünk újat. Kis híján elpattan az őskori aksi üvege, új kell. Stb.
Szóval igen, drága mulatság.
Na lovat azért nem... nincs akkora helyem:)
Amúgy így is utána járok mindennek, pl neten rendelem a dolgokat, nézem hol a legolcsóbb, mert sajnos drága városban élek, meg amúgy sincs itt semmi sem, amit venni akarnék...
Igen, az öröm az fontos, este leülök az aksi elé, ölembe veszem a macskát és együtt nézzük a halacskákat. Ő próbálja elkapni őket, én meg dörmögök neki, hogy úgysem fog sikerülni...:)
Szerintem "kiegészítő tevékenység, hobbi" nélkül nagyon nehéz létezni, lehet de előbb utóbb besokall az ember.
Persze költséges de mi nem az.
"mert csak azt hallgatom, hogy már megint a halak..."
Ha meg tudod értetni a családdal, hogy te így érzed magad jól otthon, akkor könnyebb a dolog, ha nem sikerül akkor stresszben tartod magad, ideges leszel ha az akvához kell nyúlni, kell valami hozzá, mert mit szól a család.
Nálam is volt téma, felsoroltam 8-9 lehetséges alternatívát amit a velem egyorrú férfiak csinálnak, és akkor nagyon gyorsan beixelte a nejem az akvarisztikát.
De azért biztos ami biztos alapon kapott egy csivavát, azóta ha megyünk a kis állatkereskedésbe jön velem, mer ruci kell, vitamin kell, kutya táp kell, új labda kell, kutyasampon kell, akármi kell, valami mindig kell.
Kompenzálni fontos a dolgokat bármivel, flex, fúró, hegesztő, alu kerék, vagy smink készlet, új hajszárító, új ruha, akármi, mindenkinek megvan amit akar és akkor csönd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!