Szerintetek milyen? (akvárium)
Egyszer már kérdeztem, viszont azóta sok változtatáson esett át .
14 liter, 6 db red cherry garnéla
(szaporulatnak 75 literes akva van készülőben)
30 napja így indult: [link]
Szóval szép, bár kisebb levelű növények arányosabbak ekkora akváriumban.
Ja, és az az ág elég függőleges, szabályos :D
Köszi az észrevételeket:)
Menet közben majd alakitok még rajta a heti gondozásnál, elég friss az akva majd kiforrja magát.
Látom én is így fotóról, hogy kicsit sok a tündér hínár.
Nálunk az a probléma, nincs a növényeknek neve, illetve van: "neked kedvezménnyel 350ft / cserép" a növény neve, fele emers, ha bedobod a víz alá akkor derül ki mizu 1-2 hónap múlva.
Szerintem hozok majd 10 darabot, ha formát vált, átalakul, akkor kiderül mi az. Amelyik jó azt megtartom, másképp rájöttem ez nem megy nálunk.
Lehet rendelni a netről csak azért én 10 növényt tudok itt helybe venni, csak nincs neve, nem foglalkoznak vele.
A H.M nálam csak sylvania grolux alatt terül, de ott nagyon, 3 szál véletlenül elhozott H.M-ből ez van 1,5-2 hónap alatt: [link]
Úgy, hogy 8 páncélos harcsa túrja, és 6 kifejlett sziámi ormányos márna eszi, meg kivettem már legalább 1 litert, kellett máshova.
Mindenhol csak bokrosodik, grolux alatt terül, növények terén az a cső verhetetlen.
Létezik kompaktba, már birizgáltam a sylvaniás csávót hozzon, katalógusba benne van grolux t8/Minilynx néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!