Mikor kell először takarítani? Beüzemeltem a külső szűrőmet, mikor kell először takarítani és milyen időközönként?
Egy kimaradt, a takarítást két részre kell bontani, van maga a szűrő, azt ritkán kell.
Van olyan, hogy nem nyomja úgy az esőztető, akkor fogod és leveszed a végéről a dugót, kipiszkálod a lukakat és nyomja a vizet megint rendesen.
Lehet olyan, hogy a szűrőkosár rakodik meg példa mohával, akkor azt leveszed kirakatod.
Ez példa tavaly szeptemberbe volt takarítva, http://www.youtube.com/watch?v=JiRwOUKM0nw első évben próbálgattam, még sűrűbben volt takarítva, mindig opálos volt a víz takarítás után, nehezen bírták a halak az áramlást.
Második évben már 3-4 havonta takarítottam, észre vettem mindig visszaesik a nyomás egy adott szintre, soha nem megy lejjebb.
Harmadik évben kiszúrtam, hogy mindig ugyanannyi kosz van benne, soha nincs több, lebomlik, vagy ön tisztul a fölső szivacs passz, 1 hónap után példa 1 liter kosz, 4 hónap után 1 liter kosz.
Frissen takarítva hangosabb, és megrakodnak a csövek, ha nyomás alatt van a nyomó ág, példa esőztető, és nincs agyon takarítva akkor szép tiszták a csövek.
Nagyon olyan irányba hajlok, hogy nem takarítom az idén egyáltalán.
Soha nem esett vissza olyan szintre ami indokolta volna.
Frissen takarítva szétcseszi az akvát, a halak is röpködnek, játszhatok a nyomó ág csapjával, és hangosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!