Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van egy bettám egy bettatartó...

Van egy bettám egy bettatartó akvába. Va benne szűrő, fűtő, növény és csigák. Miért büdös? Vizet cserélek 70% ot és akkor is ugyan olyan büdös. Mi a baj?

Figyelt kérdés
2014. febr. 23. 16:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

húha tényleg? máris rettegek mekkora hülye lehetsz.... és mi okosat tudsz még mondani? neked biztos itt a helyed válaszolgatni? ha csak mindenkit szidni tudsz? mert tanácsot nem túl jókat adtatok eddig... te 62%-os?!

magadnak is adhatnál ilyen szépen fogalmazva! vagy neked még senki nem mondta meg milyen gáz vagy? hát akkor szólok, te sem vagy különb nálam!

2014. márc. 3. 17:33
 32/41 anonim ***** válasza:

aztán meg eldöntheti a kérdező és akit ez a téma érdekel, az én tanácsom hasznos volt-e, és a tied mennyire...

tanács volt egyáltalán? vagy csak leosztasz mindenkit, mert csak ehhez értesz, ez majd neked azt az érzést adja, hogy júj de jó voltam megint... te nagyon rosszul érezheted magad. sajnállak.

2014. márc. 3. 17:50
 33/41 anonim ***** válasza:
Na, feküdj le, holnap suli.
2014. márc. 3. 18:55
 34/41 anonim ***** válasza:

:D:D:D

neked is kéne :) valakivel végre egy jót lefeküdni :D:D

meg a suli se árthat, vagy pontozzál le, az majd segít, hogy jobb legyen a kedved. 2 percig :D:D:D:D

2014. márc. 3. 19:30
 35/41 anonim ***** válasza:

Én nem pontozok, pontoz az élet.

Ha nem vennéd észre a kommentjeid nem engem minősítenek.

Te vagy, aki itt alpári módon sértegetsz olyanokat, akik hasznos tanácsot adnak.

Továbbra is azt javaslom, hogy amihez nem értesz, abban ne osztogass buta tanácsokat. Éppen elég butaság van itt.

2014. márc. 3. 19:35
 36/41 anonim ***** válasza:

azt javaslom nézd meg jobban a tanácsom, nem volt haszontalan, vagy nem hozzáértő. csak kihozott a sodromból, hogy valaki nem tanácsot adott (valószínűleg te), hanem csak mindenbe belekötött, belém is... azt is írtam tilos így tartani, és feltételeztem a kisállat kereskedés akkor már rosszabb, az élőhelye lenne teljesen megfelelő... és nem mocskoltam először senkit, csak mikor már támadtál.

ezért mondtam hülye vagy.. ezért nem kérek elnézést. oda írok ahova akarok. nem egy elégedett bettám volt már, szaporodtak szépen, szép ivadékok, stb... emiatt azt hiszem értek hozzá, tehát válaszolok. "a kommentjeid nem engem minősítenek".... eddig ezzel nem volt gond, talán mégis csak te tehetsz róla, a lepontozgatásoddal...

és azt javaslom (ez milyen jó), szóval javaslom, ez már nem a bettáról szól, nyithatunk egy új fórumot, egymással vitázni. engem nagyon szórakoztat amilyen értetlen vagy. csak kötekedsz, valld csak be. miért, mert nem is érdekelt mit írok, de bele lehet kötni valamibe, hát akkor belekötök.

2014. márc. 3. 20:20
 37/41 anonim ***** válasza:
ja neked is csak ennyit érnek a kommentjeid, mint nekem, akkor mit csapkolódsz vele? csak engem nem érdekel, segíteni próbálok itt...
2014. márc. 3. 20:21
 38/41 anonim ***** válasza:

Kispajtás!

1. Senkit nem pontozok, soha! Kapaszkodj meg, más is olvassa ezt a topicot és más is butaságnak találta azt, amit írtál.

2. 30 literesnél kisebben bűncselekmény, törvénysértő magatartás gerinces élőlényt tartani, állatvédelmi törvény. pont.

3. A kisállatkereskedésben nem tartják az állatokat, hanem árulják. Sajnos egyik halfaj sincs optimális körülmények között. (ez nem is értem, hogy jött ez ide, párhuzamot vonni nettó marhaság)

4. A kérdező valszeg egy 1 literes tégelyben tartja a halát, amihez neked annyi hozzászólásod volt, hogy öntse le a vízet, cserélje. No komment. Ez nem megoldás.

5. Nem ductos üveg, hanem dunsztos.

6. A stílusod és az inkompetenciád nyilván behatárolja, hol játszhatod el azt, amit itt előadtál, nos, megintcsak no komment

Részemről ennyi, akar a tordasi devla veled vitatkozni.

2014. márc. 3. 20:30
 39/41 anonim ***** válasza:
De legalább megint tanultál: dunsztos szó helyesírása és az azt javaslom- fordulat. Okosodtál megint, örülj ennek.
2014. márc. 3. 20:31
 40/41 anonim ***** válasza:

Ez volt a nyitányod ebben a topicban:húú ez nagyon gáz ahogy viselkedtek!!!

"tényleg tilos így tartani, de amíg az díszállat kereskedésben egy 1dl-es dunctosban árulják, addig ne pofázzatok!!! oda lehet menni szörnyülködni, meg akikre szavazgattok azokat meg lehet kérni, hogy a bettáknak legyen rendes élettere. még mindig nagyobb és jobb, amiben szegény lealázott kérdező tartja.

jobb lenne, ha tudna többet, nagyobb helyen úszkálni tény és való.. de akkor már jobb lenne a saját élőhelyén, nem??? jól gondolom?? igen??? az meg hogy büdös, szívj le minden nap vizet róla és töltsd után. még jó, hogy az enyém 100lityisben van, más halak társaságában és párja is van. így nem kell rosszul éreznem magam, ugye?? színes társaság, okosítsatok már hogy válaszoltok."

A stílus és a tartalom könnyen értékelhető, barátom: 0.

Na, részemről tényleg befejeztem.

2014. márc. 3. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!