Van egy bettám egy bettatartó akvába. Va benne szűrő, fűtő, növény és csigák. Miért büdös? Vizet cserélek 70% ot és akkor is ugyan olyan büdös. Mi a baj?
húú ez nagyon gáz ahogy viselkedtek!!!
tényleg tilos így tartani, de amíg az díszállat kereskedésben egy 1dl-es dunctosban árulják, addig ne pofázzatok!!! oda lehet menni szörnyülködni, meg akikre szavazgattok azokat meg lehet kérni, hogy a bettáknak legyen rendes élettere. még mindig nagyobb és jobb, amiben szegény lealázott kérdező tartja.
jobb lenne, ha tudna többet, nagyobb helyen úszkálni tény és való.. de akkor már jobb lenne a saját élőhelyén, nem??? jól gondolom?? igen??? az meg hogy büdös, szívj le minden nap vizet róla és töltsd után. még jó, hogy az enyém 100lityisben van, más halak társaságában és párja is van. így nem kell rosszul éreznem magam, ugye?? színes társaság, okosítsatok már hogy válaszoltok.
Huhh, a dunccosnál feladtam.
Az állatkereskedésekben eladásra tartják a halakat, egyik sem az optimális tartási körülmények között van, ahogy a kiskutyák, kisnyulak sem. Vannak kivételesen szörnyűséges helyek, ahol valóban műanyagpoharakban árulják. Ilyenkor nem szörnyűlködni kell, hanem lefotózni és följelenteni. Így fog változni a világ. Kell néhány elrettentő példa és akkor megtanulják.
A haltartók is. Aki 1 literesben tartja, az fizet pár százezer forintot, ezt megsajtózzák és kész. Ha másképp nem megy...
hát akkor olvasd tovább :) én második oldalon adtam fel, sok a mocskolódás, de el lehet ezen is gondolkodni. duccos :) ezek milyenek máá, tyhűű, hááá
áhh, ezt az oldalt adom fel
Te, okos ember, te. Dunsztos. Dunsztolni, dunsztolás, erről dunsztod sincs.
A mocskolódás pedig relatív, mindenki igyekszik pc maradni, persze ez állatkínzókkal szemben nehezen megy. Hidd, el amit leírunk, az az emóciók jéghegyének csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!