Ár/érték arányban melyik a legjobb külső szűrő a piacon? Gondolok itt a gyártókra, a szériákra.
Lényegében a szűrőanyag szűri a vizet nem a szűrő, töltési lehetőség tekintetében Tetracec 1200 8liter szűrőanyag ha 35000ft ra belőjük az árát akkor 4375/liter, JBL e 1500 43000ft 8liter szűrőanyag 5375/liter stb
Nézz körbe fórumokon ki melyik szűrővel elégedett, utána meg kell nézni melyik mekkora töltetet ad, sanszos, hogy 2 liter szűrőanyagot cserélni kell bio szűrőanyagra, halasoknál vezet a siporax, 4-5000ft plusz költséget jelent.
Hiába veszel példa egy 200 literes társas akvára 40000ft ért csúcskategóriás szűrőt ha csak 3 liter szűrőanyag van benne, az annyi mint halottnak a csók.
„A kérdező kommentje:
joci te melyiket használod ? milyen külsőd van ? melyiket ajánlanád?”
Nekem JBL crystalprofi e700, e900 tökéletesen elégedett vagyok velük, nem szivárog nem csöpög, könnyen mozognak három év után is a csapok, két széria hibát tudnák felróni, vannak előszűrő szivacsok azoknál az egyiket legalább ki kell venni különben feltorlódik a szennyeződés a fej alatt, a másik a legfölső tálca gumi tömítése, rosszul van megcsinálva ha kiemeled a fölső tálcát a fogantyúval akkor lejön mindig, le kell ragasztan pillanat ragasztóval.
Azt hogy az én véleményem alapján adj ki több mint 20000ft-ot egy szűrőért nem tudom felvállalni, Vannak sokan akik befürödtek vagy elégedetlenek a JBL szűrővel, van aki elégedetlen a tetra szűrővel.
Szerintem ha valaki jól méretezi a külső szűrőt, megfelelő nem fojtó anyagokat pakol bele, nem cseszteti folyamatosan hogy attól várja a nagy áramlást, akkor mindegyik külső sokáig dolgozik, annyira egyszerű szerkezetekről van itt szó.
„nem cseszteti folyamatosan hogy attól várja a nagy áramlást, „
A boltba ahova járok összefutottam egy vevővel aki vett külsőt, minden héten neki állt takarítani, mert nem nyomja úgy és koszos az ajzat, ilyenekre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!