Szerinted melyik a legjobb ár-érték arányú bolhaírtó szer?
Fontos, hogy ne veszítse el a hatékonyságát akkor sem ha a kutya megázik.
Ne fújogatós szer legyen (pl Neostomosan).
Én a Skudo ultrahangos kullancs-és bolha riasztóra esküszöm, két kutyámon még egyszer sem kellett cserélni, 6 hónapja van rajtuk, és azóta nem is láttunk kullancsot a kutyák közelében :) Ha pedig vízbe megy a kutyus, és megázik, ki kell szárítani, és jó lesz. De még e mellett szoktak kapni minden hónapban spot-ont, én a Frontline-t szoktam használni.
Ultrahangos kullancsriasztó: [link]
Spot-on: [link]
én használtam drága fürdetősampont de semmit nem ért
most vettem 300 ft-ért ampullát, literes üvegből lett kimérve, úgyhogy egy egész ebből kva drága, de elég az a kevés is, a bőrére kell kenni ilyen alkoholos izé ami beivódik a bőrébe
nagyon sokan ajánlották
én használtam drága fürdetősampont de semmit nem ért
most vettem 300 ft-ért ampullát, literes üvegből lett kimérve, úgyhogy egy egész ebből kva drága, de elég az a kevés is, a bőrére kell kenni ilyen alkoholos izé ami beivódik a bőrébe
nagyon sokan ajánlották de majd meglátom hogy működik
Nincs ilyen összehasonlítás. Vagy használ, vagy nem. Ha nem használ, az ára mellékes, ha meg használ, akkor meg kell venni.
Nekünk csak az Advantix spot-on vált be. Ha vizes lesz a kutya, az sem ront a hatékonyságán, 24 óra múlva újra hatékony. Egyetlen hátránya, hogy havonta újat kell rátenni, kutya méretétől függően 1100-1800 Ft-ért.
Nekem meg a frontline mellett 3 kutyám lett babéziás.
Immunisak már rá a kullancsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!