A Félix alutasakos szerintem jó vagyis nálunk bevált.Amit még nagyon szeretnek bár sokan nem mernek adni cicának az a nyers hús(főve-sütve nem is kell nekik)Marha,csirke pulyka jól megmosva apró kockára vágva.Lehet,hogy első hallásra drága,de ha megeszi a cicc akkor szín húst kap olcsóbban mint egy konzerv ára és sok se kell.
2012. márc. 28. 09:56
3/9 anonim válasza:
Josera vagy Brit táp. A konzerv mindegy, amit szeret, mert az csak ínyencség. A száraztápnak kell jó minőségűnek lennie, az a fontos.
2012. márc. 28. 10:52
4/9 anonim válasza:
# 2/3 vagyok.Az előttem szólónak igaza van a száraztáp a leglényegesebb.Abból nálunk acana van aminek 65% hús.
2012. márc. 28. 11:31
5/9 anonim válasza:
A nyershúshoz annyit, hogy pár napig fagyasztani kell az etetés előtt, az megöli az esetleges fertőzést.
2012. márc. 28. 15:13
6/9 anonim válasza:
En Cat Chow-t veszek es nagyon szeretik a cicaim.
Az kozepkategorias tap es az ara eleg jo.
Ebbol a kajabol 1kg eleg 1 hetig,mert ket cicam van.
2012. márc. 28. 15:20
7/9 anonim válasza:
Kedves első! Miért linkelgeted be ezt az oldalt minden egyes macska táplálkozási kérdéshez?? Ez egy vélemény a macska etetésével kapcsolatban, van még ezer másik, most mindegyiket linkelgesse be valaki következetesen? Mindenki utána tud járni ezeknek a dolgoknak önállóan, nem kell az orrunk alá nyomnod minden alkalommal. Ha te ebben hiszel akkor csináld így, de attól ez még nem egyetemes igazság!
A kérdésre válaszolva szerintem a josera nagyon jó ár érték arányban, szerintem nagyon jó minőségű táp, baráti áron és nálunk a cicák is szeretik.:)
2012. márc. 28. 15:58
8/9 anonim válasza:
Felix mindenképpen bevált; Whiskast nem nagyon eszi. Talán még a Friskiest próbáld meg.
2012. márc. 28. 18:29
9/9 anonim válasza:
A kitekat kb 500 ft/kiló, igaz kemény 4%-a hús, de ha nem akarsz tízezreket költeni a kajáztatásra, ink ilyet vegyél, mint tescogazdaságost.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!