Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mi lehet a baj a vizemmel?...

Mi lehet a baj a vizemmel? Eddig szép tiszta volt, de tegnap olyan lett mintha fél kiló lisztet öntöttem volna bele.2 nap alatt elhomályosult, ködös lett.

Figyelt kérdés
54 literes, Eheim2008 szűrővel, tettem bele Tetra Aqua Safet. Sóder se lehet a hibás mert 50x kimostam. Jelenleg 1 betta van benne. De még a viz peremén és belül az akvárium falán is fehér lerakodás van... Sera Nitrivec segítene rajta? Vagy ti mit ajánlotok???

2014. jan. 24. 07:14
1 2
 11/12 Salx Narval ***** válasza:
Tegyél a szűrő kiömlő nyílásába egy csövet amelyik végigéri az akvárium hosszát, 5cm távolságban fúrjál rá lyukakat, végig. Ezt hívják esőztetőnek. A vízszint fölé kell helyezni kb 2-3 cm-magasságban. Viszont, ha sokat értetlenkedsz és a szűrővel szarakodsz reggelre nem lesz halad, mert megfullad.
2014. jan. 24. 22:29
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat, segített :)
2014. jan. 25. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!