Ammóniamérgezés?
Figyelt kérdés
Elleneztem, de anya vett a tesómnak 5 teleszkópszemű aranyhalat egy 30L-es! pici akváriumba... igen, tudom, hogy állatkínzás, de olvastam az aranyhalakról, mielőtt vettünk. kell nekik nagy 150+ literes akksi... boltban azt mondták, hogy jó lesz nekik a 30 literes akksi is.. persze, anyám hülyének tartott engem, mert hát a boltos okosabb, mint én. leszarom, őt az érdekli hogy el tudja adni a halait... a kis akksiban van egy belső szűrő, ami 450 litert mozgat meg egy óra alatt, mű növények, meg kis kastély (hahaha). harmadik napra k*baszott savanyú szagú volt a víz és picit habos volt a teteje. a halak, melyek világos színűek, tele vannak fekete foltokkal :( gondolom ez az ammóniamérgezés. szerintem a boltban is ilyen betegek voltak, mert ott egy kb 80 literesben volt 30db. szegények, úgy sajnálom őket. nem tudom, hogy mit tegyek. ha kértek képet, tudok küldeni, hogy milyen állapotban vannak.2013. dec. 17. 18:15
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénzem nagy akváriumra... 18 éves vagyok, még sulizom :) nem dolgozom. a halakkal nem tudok, hogy így mi lesz. teknősnek sajnálom odaadni, wc-n lehúzni is sajnálom.
2013. dec. 17. 22:18
12/14 Pendulum92 válasza:
akvarista.hu-n hirdesd meg ingyenesre, ha anyukád engedi.
Aztán tarts garnélákat vagy 1 betta hímet, azok is cukik :D
13/14 A kérdező kommentje:
garnélákat terveztem. :D nekik elég lenne a 30as akksi. vennék bele kavicsokat, mohát, növényeket
2013. dec. 18. 06:32
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki segítségét! Ment a zöld pacsi :)
2013. dec. 18. 14:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!