Sziámi harcoshal mellé milyen halat lehet tenni? Esetleg garnéla rákot lehetne?
Figyelt kérdés
régen volt sziámim, csak most egy ideje nem volt halam de a réginek a neve: Szivárvány úr volt.
Ez az akvárium elég nagy vagy vegyek nagyobbat?
inkább kezdő halasnak mondom magamat. Szóval milyen halat ajánlotok még? (a halamim még amúgy sosem szaporodtak)
2013. dec. 14. 18:54
11/12 Bela66 válasza:
Én guppit semmi képpel nem ajánlanék, én tartottam guppit bettával és letépték a farkát a betámnak, a bettával tudom ajánlani a neon halat vagy bármilyen kisebb, nem fátyolos farkú halat.
12/12 anonim válasza:
Szia:) Nekem van 1 harcos halam és nincs vele semmi gond!:) Mollykal és neonokkal tartom és van 2 harcsám is:)) A kis mollyikat sem bántja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!