54l-es akváriumba egy sziámi harcoshal (betta), és 1 ancistrus mellé érdemes még neonhalat, garnélát vagy egyéb halat tenni? Vagy már ez is sok?
az ancistrius az sok, jó nagyra nő, kicsi lesz neki az 54 liter.
szerintem azt vedd ki, és helyette vehetsz bele 6-8 törpe szívó vagy páncélos harcsát, és úgy majd sok hal lesz. :)
garnik nem a legjobb betta mellé, de pár csigát rakhatsz bele.
én a zebracsigát mondanám, mert az nem szaporodik.
Én is azt mondom, hogy az anci nem való 54l-be, olyan 90 kellene. Ha őt kiveszed belőle, akkor választhatsz a betta mellé a fent felsoroltakból.
Törpegarnélák tényleg nem szerencsések betta mellé, de szerintem az Amano, vagy pinokkió garnélát, esetleg a sepregető garnélát nem bántaná, mert azok nagyobbak.
Nem sok, csak nem igazán oda illő. Konkrétan az anci.
Egy csapat pici rajhal elférne még a betta mellett az anci helyett. Mondjuk 8 db parázslazac.
Algaevőnek meg 3 db amano garnéla.
Anci 90-100 Liter
Neon 90-100 liter
Betta okés. Meg még egy nagy csomó hal. Csak az a gáz hogy a bettának 26 fok kell. Neon csak 24 fok, de az a plafon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!