Sziámi harcoshal mellé milyen halat lehet tenni? Esetleg garnéla rákot lehetne?
régen volt sziámim, csak most egy ideje nem volt halam de a réginek a neve: Szivárvány úr volt.
Ez az akvárium elég nagy vagy vegyek nagyobbat?
inkább kezdő halasnak mondom magamat. Szóval milyen halat ajánlotok még? (a halamim még amúgy sosem szaporodtak)
Ilyen körülmények között semmiképpen ne tartsál mellette nőstényt, sőt semmilyen más halat se.
Telepíts növényeket az akváriumba! Jó bőven!!!
Ha alkalmatlan rá az aljzat, (mert amúgy kb az) akkor rakd tele műnövénnyel, amik felérnek a felszínig.
Giccses, de legalább stresszoldásnak jobb a semminél.
Ha teleraktad zölddel, és búvóhellyel, akkor lehet beszélgetni további lakókról.
De ahhoz tudni kell, hány literes az akvárium.
Ehhez mérd le mindhárom élét, szorozd össze, oszd el 1000-rel.
Garnélákból esetleg néhány amano jöhet szóba.
FIGYELEM!
most csak ezt a fényképet tettem föl! ez a hal mér rég elpusztult 2 évet élt! a kép CSAK az akvárium mérete miatt van fent!!!
Szörnyű, priviben válaszoltam a leveledre.
Nem értem meg, hogy miért nem olvastok utána, hogy a halaitoknak mi a minimum literszám, amely a minimum a tartásához. SZívfacsaróak ezek a képek. Még a betta is normálisabb körülményeket érdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!