Mi a véleményetek erről az aljzattisztítótól?
Mindenképpen szeretnék egy ilíesmit, mert nem akarom szívogatni a csövet. Tudom, az se túl bonyolult, de én több okból is szeretném elkerülni.
Ha valaki tud jobbat ajánlani, csak nyugodtan, várom az ötleteket.
Bér én még nem használtam ilyet, de szvsz ezt is meg kell szívni, ha vízcserére használod. Aljzattisztításkor a felszívott vizet visszanyomja az akváriumba azon a kis szűrőzsákon keresztül.
Én is utálom megszívni, ezért akváriumnagysától függően vagy az egész csövet lenyomod a víz alá, egyik végét befogod és kiemeled, másikat pedig lent tartod. Ekkor is elkezd folyni a víz. A másik verzió, hogyha kicsi az akvárium vagy hosszú a cső, akkor a csap alatt töltöd fel vízzel teljesen. Utána a tele csővel (közben fogod a száját) odasétálsz az akváriumhoz, egyik végét beledugod, másik végét meg a vödörbe tartod. Ha elengeded, ekkor is folyni fog a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!