Hogyan védjem meg növényeim?
Figyelt kérdés
Halaim(xifó,szumi,páncélos) felfedezték,hogy a Cabomba caroliniana-nak nagyon jó íze van.Sok helyen írták,hogy ezt a növényt szeretik elfogyasztani a halak,de azt sehol,hogy mit tehetnék ellene.Egyre több sajnos a felkopasztott tő,pedig kapnak kaját rendesen.Valaki tudna segíteni?#PH #co2 #szumátrai díszmárna #xifó #Cabomba caroliniana #karolinai tündérhínár #albínó páncélosharcsa #humus
2013. dec. 4. 07:29
1/4 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Nyilván tápláléknak tekintik a zöldet, mikor én is tartottam halakat, nálam is lelegelték a növényeket. Ha már nagyon kopasz a növény, veszel újat, fogyó eszköz.
Ha nem akarsz növényre költeni, vagy keress olyan fajtát, amit nem szeretnek, vagy művirágot tegyél be. De sztem ne sajnáld tőlük a "salátát", nekik is kell a vitamin. :)
2/4 Pendulum92 válasza:
Adj nekik forrázott zöldségeket, akkor hátha letesznek a növényeidről.
3/4 Platypus válasza:
A cabomba az a növény, amit sehogyan sem lehet megvédeni, ha rákapnak. Amúgy is hajlamos felkopaszodni, ha nincs nagyon erős világításod. Gyakorlatilag bármilyen növénnyel jobban járnál helyette, mert ez az egyik legkényesebb akváriumi gaz.
4/4 gungasam válasza:
Egy külön akváriumban tenyéssz csak növényeket a halaknak........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!