Szerintetek ez jó lenne egy 50 literes aksira? Csak anubiasok, és igénytelen növényeim lesznek. Az baj hogy lelogna oldalt 5-5 cm-ert? Ennek mennyi az élettartama kb? mert ebbe égő csere nincs.
Mondjuk én ilyeneket használok (kerti növényekhez) [link]
Most ezt a forrást találtam hirtelen, kicsit drága náluk, de van ennek a cégnek 32W os égője is, én 1-év garanciával veszem, ehhez kellene keresni egy pofás, falra rögzíthető, vagy asztali lámpát.
[link] és a 6400 kelvinesek jók, a 26W-os, most nem vagyok otthon, nem tudok dobozt nézni de úgy rémlik 1600 lumen( brutál fénye van)
Ez a kép Levinen blogjáról van, [link]
ezt egy vasas szaki 10-perc alatt meghajlítja, ha félköríves, akkor lehet csatorna is, akkor meg keress egy bádogost zárasd le a csatorna darab két végét, forrasztass bele két felfogatást az armatúráknak.
"A kérdező kommentje: de amugy amit én linkeltem azok nem jók,????"
Jó kérdés, nincs tapasztalatom a ledekkel, de ami elromolhat az el is romlik, és ha elromlott hogyan tovább, hogy lehet javítani, cserélni, és az menyibe kerül, mindig az a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!