45l akváriumomban szűrő csere? Milyen legyen?
Figyelt kérdés
most egy hailea bt 200 van benne.lehet hogy ez kevés.6 neon,2 otto ,2 zebracsiga van az akváriumban2012. nov. 6. 18:19
1/9 bamboochatheone válasza:
Eheim Pickup 2010 ha befér. Ha nem akkor a 2008 is elbírja.
2/9 anonim válasza:
3/9 YourDestiny válasza:
JBL i80, ha nem fér be, akkor PickUp, akár a 2008 is jó.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok elszállni anyagilag ,fontos hogy jól szűrjön, és csendes legyen.+Ha van levegőztető funkció az sem hátrány.
2012. nov. 6. 20:20
5/9 YourDestiny válasza:
Minden szűrőnek van levegőztető funkciója azzal, hogy működik, és hullámoztatja a vízfelszínt. A plusz bubi felesleges, hacsak nem tetszik. A PickUp 2008 alatt ne vegyél, ha megfelelő és egyben csendes szűrőt akarsz.
6/9 YourDestiny válasza:
Esetleg a TetraTec IN400, de az se olcsóbb, mint a 2008, nagyjából annyi. 5400 mindkettő, + szállítás. Boltban nem tudom mennyit tesznek rá, nézd meg hogy éri meg jobban.
7/9 A kérdező kommentje:
a bubi igen tetszik ,főleg a kislányomnak :)
2012. nov. 6. 21:10
8/9 YourDestiny válasza:
Az sajnos nem tudom megmondani, hogy ezeknél a szűrőknél hogy működik. Némelyiknél már néhány nap után nem jön bubi, némelyiknél jön. Pedig volt PickUp 2008-asom, de nem próbáltam soha. Ám ha bubiztatni akarsz, akkor mégse olyan fontos a csendes üzem? Mert ugye a bubi viszonylag hangos :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hangos ,legálább is ennél a szűrőnél ami most van.Jól le van téve a szűrő ,és nyomja is a bubikat rendesen ,mégsem hangos .
2012. nov. 7. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!